Ilie Nastase a rabufnit si l-a criticat pe Mugur Isarescu, numindu-l "tovaras" si spunand despre acesta ca va fi ingropat "acolo la BNR".

"Eu m-am nascut la Arenele BNR. Este o baza unde s-a jucat tenis de cand eram eu copil. Cunosc fiecare coltisor. Intr-o zi, tovarasul Isarescu a venit si a zis 'nucul ala mare care era deasupra terenului il taiem'. Parca mi-a taiat un deget, asa m-am simtit.

Tovarasul guvernator nu mai stiu cum il cheama nu face nimic acolo, prefera sa il tina. Terenul nu e al lui, a fost luat printr-un protocol intre MTS si BNR. Nu exista act, el spune ca e al bancii. Banca e a Romaniei, nu e a lui. Sunt niste hoteluri pe acolo, pe care le tine lumea ascunse.

Ati mai auzit un guvernator care sa isi puna semnatura pe o sticla de vin? Eu stiam ca se pune pe bancnota. El e iesit la pensie de patru ani. Ia si pensie, ia si salariu. La el de ce merge? Tovarasul Ceausescu a avut 25 de ani, tovarasul Isarescu e de 30 de ani.

Il vor ingropa acolo la BNR. Conduce aceasta banca de parca ar fi de la mama lui, de la Dragasani. Daca nu se intampla ceva, abandonez. Am o varsta si nu vreau sa mor din cauza asta", a declarat Ilie Nastase, potrivit digisport.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.