La Facultatea de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti sunt probleme in ceea ce priveste igiena, fapt ce are urmari asupra sanatatii studentilor.

La Facultatea de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti sunt probleme in ceea ce priveste igiena, iar acest lucru influenteaza sanatatea studentilor care sunt nevoiti sa ceara masuri.

"Un nou caz de tuberculoza a inchis pentru o zi Facultatea de Drept pentru a se efectua operatiunea de dezinfectie.
Intrucat la Facultatea de Drept a Universitatii din Bucuresti a fost confirmat inca un caz de tuberculoza la un student masterand de la Programul de Master Drept privat, miercuri, 5 februarie 2020, se va efectua dezinfectia intregii cladiri, incepand cu ora 13.00. Operatiunea de dezinfectie este obligatorie, potrivit legii, si va fi efectuata de specialistii Directiei de Sanatate Publica a Municipiului Bucuresti. Din aceasta cauza, toate activitatile din Facultatea de Drept vor fi suspendate in ziua de miercuri, 5 februarie 2020, incepand cu ora 12.00, iar accesul in Palatul Facultatii de Drept va fi interzis pana joi, 6 februarie 2020, ora 8.00
", s-a aratat intr-un afis semnat de catre decanul Flavius Baias, potrivit adevarul.ro.

Cazurile de acest fel din cauza problemelor de igiena de la Facultatea de Drept nu sunt primele, iar Alexandru Manda, student in anul II la aceasta facultate, a initiat un protest prin care cere rectorului Universitatii Bucuresti, Marian Preda, remedierea problemelor sanitare. Studentul cere „asigurarea de sapun antibacterian in permanenta in grupurile sanitare, montarea unor dispozitive cu gel dezinfectant" si „asigurarea dotarii cabinelor din grupurile sanitare cu hartie igienica”.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.