Atunci cand vine vorba de cadourile pentru barbati, primul lucru la care ne gandim sunt articolele vestimentare – precum tricourile, ori poate accesoriile sportive. Intr-adevar, acestea sunt folositoare, insa nu sunt daruri creative.

Daca esti in cautarea unor cadouri amuzante pentru barbati, pentru a te asigura ca nu dai gres este important sa iei în considerare hobby-urile acestora. Iată mai jos câteva cadouri creative și amuzante, pe placul oricărui bărbat!

O masinuta care sfideaza gravitatia

O masinuta care sfideaza gravitatia este cadoul perfect pentru barbatii pasionati de masini. Jucaria dispune de telecomanda si este prevazuta cu tehnologie de tip aspirare. Mai exact, ea poate urca pe pereti si chiar si pe tavan. Masinuta pare sa sfideze legile fizicii si garanteaza ore de distractie. Acest cadou ofera o experienta inedita si poate fi cadoul ideal.

Un bol pentru mancaciosi

Barbatilor care au un apetit mare la mancare, dar si umor pe masura le poti oferi un bol care pare a fi clasicul recipient de mancare pentru catei. Bolul din ceramica poarta inscriptia Man si este perfect pentru portiile XXL de cereale. Pe langa faptul ca este practic, acesta este si un cadou amuzant. Asa ca sigur nu o sa dai gres cu el, daca il alegi.

Telecomanda universala sub forma unei mingi de fotbal

Se stie ca majoritatea barbatilor iubesc sa se uite la meciurile de fotbal si, mai ales, sa practice acest sport, asa ca o telecomanda universala care seamana cu o minge de fotbal poate reprezenta cadoul perfect pentru ei.
Telecomanda este pre-programata pentru compatibilitate optima cu aproape toate tipurile de televizor si dvd player. Pe langa design-ul inedit, aceasta este si practica, fiind functionala pana la o distanta de 7 metri.
Asadar, pentru toti cei care urmaresc cu sufletul la gura fiecare meci de fotbal, acesta este un dar perfect!

Shot Gun Alcool

O arma pentru shot-uri este o alegere inspirata de cadou pentru cei care adora sa petreaca si nu rateaza nicio petrecere. Cartusul sau trebuie umplut cu 40 de ml de alcool si nu mai ramane decat sa inceapa distractia.
De asemenea, pentru ca darul sa fie complet, poti opta si pentru un joc cu shoturi. Mai exact, numit si “Batalia shoturilor”, jocul este ideal pentru cei cu simtul umorului.
Fiecare jucator va incerca sa scufunde vasul oponentului, iar cand acesta este lovit paharul de shot va trebui baut.

Cana XXL pentru mahmureala

Partenerul tau obisnuieste sa mearga la petreceri? Daca raspunsul este da, cafeaua servita intr-o cana XXL este ideala pentru mahmureala de dupa party. In plus, design-ul este unul tematic, iar pe cana sunt descrise intr-un mod haios starile specifice mahmurelii.

Fie ca este ziua de nastere, de nume, ori este Craciunul, mizeaza pe cadouri haioase pentru a iti surprinde iubitul, tatal, ori fratele. Alege un dar inspirat, care sa le aduca zambetul pe buze!

Citeste si:
Cadouri deosebite pe care le poți oferi femeilor din viața ta
Cadouri deosebite pe care le...


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.