Pentru femeia capricorn cumparaturile, vizitele la saloane si calatoriile sunt o prioritate, iar celelate doua zodii obisnuiesc sa goleasca buzunarele si conturile partenerilor de relatie.

Femeia taur

Potrivit statisticilor, cea mai cheltuitoare zodie este taurul care nu se poate abtine de la cumparaturi chiar daca este constienta ca dupa ce isi achizitioneaza un anumit obiect se va plictisi intr-un timp foarte scurt de acesta. O alta caracteristica pentru femeile din zodia taur este ambitia si ar face orice sa gaseasca un barbat cu bani care sa le ofere siguranta financiara de care au nevoie. Afectiunea pe care o au fata de partenerul de viata este strans legata de situatia financiara a barbatului.

Femeia rac

O alta zodie de care se feresc barbatii este racul fiindca femeile din nativul rac stiu sa obtina ceea ce vor, stiu sa manipuleze foarte usor fara ca acest lucru sa fie evident. Femeia rac este foarte greu de multumit, iar un criteriu foarte important pentru aceasta este situatia financiara a barbatului, potrivit clickpentrufemei.ro.

Femeia capricorn

Femeia capricorn munceste mult pentru a strange bani pe care sa-i puna deoparte, scopul ei principal fiind de a avea in final o avere. De regula este in cautarea unui partener cu o situatie financiara buna care sa o rasfete si sa-i satisfaca toate dorintele si placerile materiale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.