Liviu Dragnea s-a prezentat pentru a treia oara la Curtea Suprema pentru a cere sa fie eliberat. 

Fostul lider PSD considera ca a fost inchis pe nedrept timp de 8 luni. Acesta a mai declarat si ca i-a fost facuta o propunere pentru a fi eliberat, dar a refuzat-o pentru ca isi dorea un proces echitabil.

"Cu toate ca in presa s-a spus ca vreau sa ies cu orice pret din inchisoare, daca voiam, puteam sa platesc un pret, dar n-am vrut compromisuri. Si eu am dreptul la proces", a declarat Liviu Dragnea la Curtea Suprema, potrivit adevarul.ro.

Cererea scrisa de avocatii lui Liviu Dragnea, depusa la Inalta Curte: "Din Decizia CCR nr 417 din 03.07.2019 rezulta indiscutabil ca sentinta penala prin care contestatorul a fost condamnat la o pedeapsa privativa de libertate si pe care acum o executa strict in temeiul acestei sentinte (devenite definitive prin respingerea apelurilor pe latura penala) a fost pronuntata de un complet nelegal constituit, adica de o instanta care nu este prevazuta de lege, cu violarea dreptului la un proces echitabil".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.