Barbatul din localitatea Cheia, Cluj Napoca, care se afla la 10 metri distanta de sol, s-a dezechilibrat si a cazut in gol, autoritatile declarand ulterior decesul acestuia. 

Un barbat in varsta de 70 de ani din localitatea Cheia, Cluj Napoca, care lucra in constructii, a murit dupa ce a cazut de pe o schela de la 10 metri inaltime, potrivit adevarul.ro.

Conform primelor informatii de la fata locului, barbatul care se afla la 10 metri distanta de sol, s-a dezechilibrat si a cazut in gol. La scurt timp dupa accident au ajuns echipajele de interventie care au constantat ca acesta prezenta traumatisme incompatibile cu viata.

"Fortele de interventie sosite de urgenta la locul solicitarii au gasit barbatul de circa 70 de ani, care se pare ca a cazut de la aproximativ 10 metri, de pe o schela improvizata si, din pacate, prezenta traumatisme incompatibile cu viata", au declarat reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Cluj.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.