Social27 Ianuarie 202012:29

Lectura de un minut

In unitatile scolare din judetul Timis au fost raportate, luni dimineata, 19 cazuri de gripa la elevi, dar nicio scoala sau gradinita nu este inchisa din aceasta cauza, monitorizarea situatiei continuand pana la sfarsitul sezonului.

Infectiile respiratorii sunt in crestere fata de raportarea de saptamana trecuta, cand s-au inregistrat doar trei cazuri de gripa.

"Sunt 19 elevi cu gripa, fara nicio raportare de cazuri la prescolari sau in randul cadrelor didactice. Au fost raportate si 276 de infectii respiratorii la prescolari, 517 la elevi si 3 cazuri la cadrele didactice", a declarat sefa Inspectoratului Scolar Timis, Aura Danielescu, potrivit Agerpres.

In judet fiinteaza 87 de cabinete medicale scolare, dintr-un total de 199 de unitati de invatamant cu personalitate juridica, din care 66 de cabinete sunt deservite de medic si asistenta, 17 cabinete au doar asistent, iar patru cabinete au doar medic.

Citeste si:
O invatatoare pensionata vine la scoala gratis, din pasiune pentru ele
O invatatoare pensionata a...


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.