Primarul orasului Vaslui a afirmat ca vrea sa desfiinteze Politia Locala. 

Vasile Paval este nemultumit de numarul mare al amenzilor pe care le dau politistii locali si de lipsa prevenirii faptelor.
"Le-am spus-o si lor si cred ca nu scapa. O sa fiu al doilea primar din Romania care semneaza desfiintarea lor. A mai fost primarul de la Darabani, de la Botosani, probabil urmez eu. Semnez desfiintarea lor, nu se poate asa ceva. Mai, fratilor, in activitatea dumneavoastra sunt si masuri de preventie, nu sunteti doar cei cu pistolul. Cel mai simplu e sa amendeze, iar amenzile afecteaza bugetul, ca nu le poti incasa, te inscrii cu anumite sume. E o intreaga tevatura. Lor le este simplu sa spuna ca au dat amenzi. Acesta este mod de rezolvare?", a spus Vasile Paval, potrivit vremeanoua.ro, informeaza Digi24.ro

"Am primit semnale ca persoane fara venituri, care cauta in gunoaie, au venit cu o caruta cu cai si au rasturnat containerele la un punct gospodaresc. O persoana din zona care a vazut asta, a sunat la Politia Locala. Stiti ce i s-a spus acolo? „Stim, doamna, ca se intampla astfel de lucruri, dar nu avem ce sa le facem. Venim si le confiscam calul, dar ce sa facem cu el? Unde il ducem?”. Va dati seama, dupa aceea persoana respectiva nu a mai primit niciun raspuns de la Politia Locala. (...) Sunt colegii mei, sa ne traiasca, altcineva sa nu-i doreasca!", a mai spus primarul Vasluiului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.