Se spune ca, daca porti pantofii potriviti, poti cuceri lumea. Noi am adauga acestei celebre afirmatii ca cei mai buna alegere in materie de pantofi de dama sunt, desigur, modelele cu toc. Încaltamintea cu toc este feminina si, in plus, ne ajuta sa jonglam, vizual vorbind, cu proportiile siluetei. În plus, pantofii cu toc sunt ideali pentru tinutele zi cu zi, dar si pentru ocaziile speciale. Mai multe detalii despre cum ii asortezi corect in functie de modelul lor poti afla din acest articol!

Cum porti pantofii cu toc si glitter

Sursa foto: unsplash.com

Daca in garderoba ta regaseste o pereche de pantofi cu toc si cu glitter aplicat, inseamna ca esti pregatita sa te inspiri din tinutele admirate pe covorul rosu! Spunem acest lucru deoarece pantofii cu sclipici, eventual si cu un toc foarte inalt sunt o optiune pe care o aleg adesea femeile indraznete, senzuale, care isi doresc si care, de altfel, si reusesc sa atraga toate privirile. Poarta acest tip de pantofi doar la tinute de seara si integreaza-i in outfituri uni.

Cum sa asortezi pantofii cu toc si barete

Sursa foto: unsplash.com

Pantofii cu barete sunt o optiune foarte chic si chiar senzuala, daca stii sa ii asortezi corect. Ii poti purta atat cu jeansi, sacou si un top elegant (si ai obtinut rapid o tinuta de club), dar si cu rochii demne de serile de gala. Foarte important de stiut este ca ar trebui sa stai departe de modelele de pantofi cu bareta in jurul gleznei daca ai picioarele groase; pe de alta parte, iti recomandam sa incerci acest stil de incaltaminte daca ai gleznele subtiri.

Pantofii cu toc cu varful ascutit si cu bareta in forma de T sunt o optiune perfecta pentru tine si daca porti un numar mare la picior.

Cum sa porti pantofii cu toc si imprimeu floral

Sursa foto: unspalsh.com

Pantofii cu toc si imprimeu floral sunt, fara indoiala, o alegere indrazneata, care te vor scoate din anonimat. Poarta-le in tinute feminine, alaturi de rochii si fuste vaporoase. De asemenea, acestia se potrivesc de minune in combinatii vestimentare boho-chic, alaturi de bluze largi si jeansi evazati. Asorteaza o astfel de tinuta cu bratari mari, colorate si cu o geanta XXL si ai obtinut un look demn de anii ‘60.

Cum asortezi pantofii cu toc luciosi

Sursa foto: unsplash.com

Clasicii pantofi stilleto din piele lucioasa sunt un must-have in garderoba ta daca obisnuiesti sa adopti tinute rafinate. Poarta-i la rochii si costume elegante, daca vrei sa obtii un look adecvat pentru birou. De asemenea, ii poti asorta si la jeansi sau pantaloni din stofa, iar pentru partea de sus poti alege un blazer si un top sau camasa interesanta, pentru diverse alte ocazii.

Citeste si:
Alege cercei handmade care să te scoată în evidență
Alege cercei handmade care să...

Oricat de incomozi ti s-ar parea ca sunt, pantofii cu toc raman, totusi, un item reprezentativ pentru garderoba feminina. Alege modelul potrivit ocaziei dar si siluetei tale si integreaza-i in tinutele pe care le porti zi de zi sau la evenimente speciale!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.