Violeta Alexandru, ministrul Muncii, anunta ca Agentiile Judetene pentru Plati si Inspectie Sociala (AJPIS) au acum acces la registrul general de evidenta a salariatilor ( REVISAL).

"Agentiile Judetene pentru Plati si Inspectie Sociala (AJPIS), cele care efectueaza plata beneficiilor sociale, au intrat in Revisal si vad informatia necesara pentru ca serviciile oferite sa nu mai puna oamenii pe drumuri respectiv sa fie livrate mai repede. Mamicile care erau puse pe drumuri dupa nasterea copilului pentru obtinerea alocatiei sau a indemnizatiei de crestere copil, cele care depuneau actele pentru revenirea la serviciu dupa perioada de crestere copil, ca sa ofer doar un exemplu, sa fie convinse ca aceasta echipa guvernamentala este determinata sa schimbe lucrurile in bine. Toate serviciile oferite de AJPISuri, pentru care aveau nevoie de date cu privire la contractele de munca incheiate/in vigoare, se vor derula mai usor. Urmeaza simplificarea procedurilor!

AJPIS a reusit sa acceseze Revisal! AJPIS a reusit sa acceseze Revisal! Imi vine sa spun incontinuu! Dupa toata aceasta perioada, am iesit la lumina aici!

Sunt constienta ca vor veni tot felul de detalii tehnice, peste sutele deja gestionate de la primul ”Nu se poate” pana acum. Le vom lua unul cate unul. Inapoi lucrurile nu mai pot da!

Mai departe …. Venim cu informatii despre ANOFM si Casele de Pensii.

Nu exista ”Nu se poate”! Se poate!" a anuntat Alexandru pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.