Un numar de unsprezece copii cu varste cuprinse intre 4 si 17 ani s-au prezentat, luni, la sectia Pediatrie a Unitatii de Primire Urgente a Spitalului Judetean de Urgenta (SJU) Buzau, in urma testului rapid acestia fiind diagnosticati cu gripa de tip A si B, a anuntat, marti, Biroul de presa unitatii medicale.

Acestia se adauga altor 12 persoane, un tanar de 20 de ani si 11 copii cu varste cuprinse intre 1 si 12 ani, diagnosticate cu gripa de tip A si B in perioada 18-20 ianuarie, patru dintre minori fiind trimisi la Spitalul "Victor Babes" din Capitala, potrivit Agerpres.

Potrivit purtatorului de cuvant al SJU Buzau, Adriana Bunila, copiii prezentau febra foarte mare, cefalee si varsaturi.

Vizitele in sectiile Pediatrie, Neonatologie, ATI si Oncologie ale spitalului au fost suspendate, luni, iar personalul medical si pacientii suspecti de gripa de la sectia Pediatrie a UPU vor purta echipament de protectie, respectiv masca, a anuntat conducerea unitatii sanitare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.