Custodele Coroanei, Margareta, si principele Radu au transmis luni condoleante familiei Cristinei Topescu si intreaga lor compasiune colegilor de breasla ai jurnalistei.

''Vestea mortii premature a jurnalistei Cristina Topescu a fost primita cu nespusa tristete de Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei, si de Alteta Sa Regala Principele Radu. Intelectual rafinat si jurnalist de televiziune de vocatie, Cristina Topescu a avut o respectata cariera publica de patru decenii, in care a dovedit o neobisnuita discretie, noblete sufleteasca si profunzime a spiritului'', scrie pe pagina de Facebook a Familiei Regale a Romaniei.

Potrivit sursei citate, in anul 2006, Cristina Topescu a realizat unul dintre cele mai de succes filme documentare despre Familia Regala, intitulat "Regele Mihai - Nihil Sine Deo" si produs de Humanitas Multimedia, noteaza Agerpres.

In iunie 2012, jurnalista Cristina Topescu a fost investita cu Medalia Regele Mihai I pentru Loialitate, intr-o ceremonie care a avut loc la Sala Regilor din Palatul Elisabeta.

''Majestatea Sa Margareta si Principele Radu transmit condoleante familiei indoliate si intreaga lor compasiune colegilor de breasla ai Cristinei Topescu!'', precizeaza sursa citata.

Cristina Topescu a fost gasita duminica decedata in locuinta sa din Otopeni. Ea avea 59 de ani.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.