Doi minori din judetul Brasov au disparut duminica de acasa, unul dintre ei fiind gasit decedat in raul Olt, iar celalalt este cautat in continuare de autoritati.

Politisti, jandarmi, efective ale ISU Brasov si voluntari efectueaza, luni, verificari, pentru a-l gasi pe cel de-al doilea adolescent, in varsta de 14 ani, din localitatea Bogata Olteana, a informat Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Brasov.

Conform sursei citate, politistii au fost sesizati duminica, in jurul orei 18,00, cu privire la faptul ca doi adolescenti de 14 ani au plecat in sat, la joaca, si nu s-au mai intors acasa.

"Echipe operative formate din politisti din cadrul IPJ Brasov - sectia 6 rurala Hoghiz, Serviciul de Investigatii Criminale, Serviciul de Ordine Publica, Politia municipiului Fagaras, Sectia 3 Politie rurala Voila, Serviciul Criminalistic, efective din cadrul ISU Brasov, jandarmi din cadrul Gruparii Mobile Brasov si echipaje ale SMURD, precum si voluntari au desfasurat activitati de cautare pe raza localitatii Bogata si a celor invecinate, precum si pe cursurile de apa Bogata si a raului Olt", au precizat reprezentantii IPJ Brasov, potrivit Agerpres.

Unul dintre cei doi minori a fost gasit de pompieri, in cursul serii de duminica, in raul Olt si nu a raspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decedat, a informat Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Brasov.

La cautari participa si patru scafandri din cadrul ISU Brasov. Pe langa fortele MAI, la cautarile de duminica au participat voluntari si membri ai Asociatiei 4X4 Rescue.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.