Europarlamentarul USR Cotilde Armand sustine site-ul portaleromania.ro este cel mai scump website nefunctional din lume, fiind platit cu 12 milioane de euro.

"Digitalizarea servicilor publice = ERR_NAME_NOT_RESOLVED

www.portaleromania.ro - cel mai scump website nefunctional din lume platit de cetatenii Romaniei. 12 milioane de euro a costat aceasta mare frauda digitala. Iar acest portal nefunctional continua sa inghita bani publici pentru mentenata. In ultimii 5 ani, aproape 800.000 lei s-au cheltuit pe mentenanta acestuia.

Portalul ar fi trebuit sa ne ofere informatii despre toate unitatile administrativ-teritoriale din Romania (3.188 de localitati) sau despre stadiul unor proiecte legislative. Rezultatul? Eroare.

Il rog pe domnul ministru Lucian Bode sa ne spuna ce se mai intampla cu acest website inutil si sa sesizeze autoritatile statului pentru imensa frauda din banii publici", a scris Clotilde Armand pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.