Ministrul Mediului, Costel Alexe, o sfatuieste pe Gabriela Firea sa se mute dumneaei in Bucuresti, pentru ca locuind in Ilfov nu isi da seama de cat de poluat este orasul.

"NU ma las intimidat!

Doamna primar Firea, aveti cumva impresia ca orasul Bucuresti e proprietatea dumneavoastra?

Imi recomandati «sa ma mut din Bucuresti» daca nu imi convine faptul ca orasul este unul extrem de poluat si care genereaza deseuri, asa cum am atras atentia.

Am si eu cateva recomandari, doamna primar:

1. Mutati-va dumneavoastra IN Bucuresti! Dumneavoastra locuiti in judetul Ilfov. Poate daca ati locui efectiv in Bucuresti v-ar pasa mai mult de traficul infernal si de poluare.

2. Retineti asta, stimata doamna: Bucurestenii pur si simplu 'inhaleaza otrava'. Asta este poluarea: Otrava lenta. Aveati timp sa faceti ceva pentru a combate poluarea din Capitala fiind primar 'de doar trei ani si jumatate'. Nu doar ca nu ati reusit, dar problemele s-au agravat in mandatul dumneavoastra.

3. Inteleg faptul ca aveti nevoie sa va certati cu cineva - cu premierul Orban, cu mine, cu opozitia din Consiliul General - ca sa va victimizati si sa acoperiti faptul ca Bucurestiul e sufocat si are mai multe probleme decat inainte de mandatul dumneavoastra.

Dar cand vorbim de poluare mai bine lasati capul jos, va certati mai putin si munciti mai mult pentru rezolvarea problemei.

E vorba de milioane de oameni, nu de orgoliile noastre.

Cifrele nu mint: Poluarea din Bucuresti e grava si ii afecteaza pe locuitori.

Nu mai bine lasati dumneavoastra declaratiile bombastice si tafnoase si va apucati de treaba?", a scris pe Facebook Costel Alexe.

Citeste si: Firea, catre ministrul Mediului: Mutati-va din Bucuresti, daca nu va place in Bucuresti!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.