Ministrul Mediului Costel Alexe si Gabriela Firea au avut un schimb dur de replici pe tema poluarii din Capitala, la Antena 3, potrivit digi24.ro.

Costel Alexe: "Sunt revoltat. Ministerul poarta o corespondenta si i-am pus in vedere Primariei Capitalei de fiecare data ca trebuie sa se preocupe sa identifice solutii pentru ca Bucurestiul astazi produce un milion de tone de deseuri pe an din cele 6 pe care le produce Romania".

Gabriela Firea: "Faptul ca avem din ce in ce mai multe masini proprietate personala de aproape unica folosinta e un fapt ingrijorator. De aceea, facem campanii ca cetatenii sa foloseasca transportul public in comun. Foarte multe autobuze merg goale pentru ca avem obisnuinta de a circula cu autoturismul personal".

Costel Alexe: "Noi sa ne mutam din Bucuresti, doamna?"

Gabriela Firea: "S-au facut lucruri si se vor face. Este foarte bine ca e preocupat (ministrul Mediului, n.r.). Partea proasta este ca ai tai colegi nu au facut in Consiliul General pentru a imbunatati calitatea mediului si dumnealui vine si ne da lectii. Nu mi-a pronuntat numele, dar toti stiu cine e primar general".

Costel Alexe mai mentionat ca bucurestenii respira in fiecare zi aer poluat, intrucat municipalitatea nu ia masuri in acest sens.

Gabriela Firea: "E foarte rau ca un ministru nu stie ce se intampla in Bucuresti. (...) Mutati-va din Bucuresti, daca nu va place in Bucuresti!"

Costel Alexe: "Noi sa ne mutam din Bucuresti, doamna? Dumneavoastra ar trebui sa aveti o administratie performanta".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.