Departamentul pentru Situatii de Urgenta (DSU) anunta ca o fetita de 3 ani, care suferise arsuri pe 20% din suprafata corpului, a fost transportata cu un elicopter SMURD  in Capitala, in cursul noptii.

"Noaptea trecuta, echipajul elicopterului SMURD EC-135 nr. 334 aflat in serviciul Punctului de Operare Aeromedical Bucuresti, compus din locotenent-comandor Asofie Ciprian, capitan Gheta Robert, medic Ispas Vlad si asistent medical Molodoi Marian, a fost solicitat sa intervina pentru transportarea pe cale aeriana a unei paciente in varsta de 3 ani cu arsuri pe 20% din suprafata corpului, cauzate din pricina varsarii unui lichid fierbinte.

Fetita a fost preluata de un elicopter SMURD Bucuresti de pe aeroportul din Craiova si transportata la Bucuresti, la Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii “Grigore Alexandrescu” in vederea acordarii ingrijirii medicale care se impune.

Pe tot parcursul zborului, pacienta a fost monitorizata si asistata de o echipa medicala asigurata de UPU SMURD Floreasca", arata DSU pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.