Spitalul din Viena a pus conditia ca tanarul sa ajunga in aceasta dimineata, la ora 09:00, potrivit doctorului Raed Arafat. Pacientul este transferat cu un avion militar, cu un echipaj SMURD.

"Cu spitalul de la Bruxelles au fost discutii cu interpretarea anumitor termeni si au intrat in legatura apoi cu colegii medici de aici, dar cea mai buna solutie a fost trimiterea partii de imagistica catre ei, lucru care este normal cand organizezi un transfer la o distanta mare ca medicul care primeste pacientul sa doreasca sa stie toate amanuntele despre pacient. Au cerut imagistica care s-a transferat catre ei si au consultat-o, dar, dupa consultarea ei, a ramas la Bruxelles ca ne dau definitiv raspunsul luni dimineata, iar Viena l-a primit, fiind un spital, pluridisciplinar, comparativ cu cel de la Bruxelles, unde nu exista specialitatea de neurochirurgie. La Viena a fost primit cu conditia sa ajunga abia in aceasta dimineata, la ora 09:00", a declarat Arafat, potrivit antena3.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.