Un accident soldat cu ranirea a 13 persoane a avut loc, duminica, pe DN 29 D, pe raza localitatii Talpa din judetul Botosani.

Un microbuz de transport persoane si doua autoturisme au intrat in coliziune, iar in urma impactului unul din autoturisme a luat foc.

Potrivit prim-adjunctului sefului Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Botosani, Decebal Muraru, avand in vedere numarul persoanelor implicate, pentru eficientizarea misiunii de raspuns, la nivelul judetului a fost activat Planul Rosu de Interventie, care presupune suplimentarea resurselor medicale la fata locului.

Spre zona incidentului rutier au fost trimise doua masini de stingere, una de descarcarare, o autospeciala pentru transport victime multiple, doua ambulante SMURD si 5 ambulante ale Serviciului Judetean de Ambulanta.

Una dintre victime este in stop cardio-respirator si i se aplica masurile salvatoare de viata de catre echipajele medicale aflate la fata locului. Alte 7 vor fi transportate la spital, pentru investigatii suplimentare, potrivit Agerpres.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.