O femeie in varsta de 43 de ani a murit dupa ce masina in care se afla ca pasager, impreuna cu cei trei copii minori ai ei, s-a rasturnat pe DJ 503 in localitatea Tomulesti.

"ISU Giurgiu a fost solicitat sa intervina in seara zilei de 3 ianuarie la un accident rutier produs pe DJ 503, in localitatea Tomulesti, judetul Giurgiu. La fata locului s-au deplasat o autospeciala de stingere cu apa si spuma din cadrul ISU Giurgiu, trei ambulante ale SAJ Giurgiu, dar si o autospeciala cu apa si spuma, o masina echipata pentru descarcerare si un echipaj SMURD din cadrul ISU Teleorman, dupa ce un autoturism condus de un barbat de 46 de ani si in care se aflau ca pasageri o femeie in varsta de 43 de ani impreuna cu cei trei copii ai ei a fost implicat intr-un accident rutier", a informat purtatoarea de cuvant a ISU Giurgiu, Nicoleta Beianu.

Potrivit acesteia, femeia, in varsta de 43 de ani, a decedat iar soferul si cei trei minori, cu varste de 7, 9 si 14 ani, au ramas incarcerati, au suferit politraumatisme si atacuri de panica si au fost transportati la Spitalul Bagdasar Arseni din Bucuresti.

Politistii ajunsi la fata locului au constatat faptul ca "soferul, pe fondul altor preocupari si al consumului de alcool, aparatul Drager indicand o valoare de 0, 60 miligrame la litru alcool pur in aerul expirat, a pierdut controlul volanului si autoturismul a parasit partea carosabila si s-a izbit de un copac de pe marginea drumului".

In cauza a fost deschis dosar penal pentru ucidere din culpa si conducere sub influenta bauturilor alcoolice, potrivit Agerpres.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.