Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a transmis un mesaj la inceputul anului 2020.

"La inceputul anului doresc sa transmit un gand de respect si apreciere pentru toti profesionistii din Sanatate care inteleg sa isi faca datoria corect si cu responsabilitate si care salveaza vieti zi de zi, inclusiv de Sarbatori, cand majoritatea este acasa cu cei dragi.

Transmit un gand tuturor pacientilor, dar si cetatenilor acestei tari si vreau sa ii asigur ca echipa din cadrul Ministerului Sanatatii va face tot ce depinde din punct de vedere administrativ si al politicilor publice, pentru cresterea calitatii serviciilor medicale si a sigurantei pacientului in unitatile sanitare.

Ne dorim deschiderea sistemului sanitar romanesc catre lume. Consideram ca pacientii romani trebuie sa fie in centrul sistemului si au dreptul la tratamente de ultima generatie la fel ca cele asigurate pacientilor din Europa, iar cadrele medicale merita conditii de lucru, dar si de pregatire, similare cu cele asigurate in tarile dezvoltate ale lumii.

Anul 2020 este declarat Anul Asistentului Medical si Moasei si vom sustine, alaturi de partenerii internationali, aceasta categorie importanta de profesionisti din sistem.

Va doresc un An Nou Sanatos!", se arata intr-un comunicat al Ministerului Sanatatii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.