Pasagerii care au dorit sa decoleze de pe aeroportul Otopeni vineri dimineata au fost nevoiti sa stea la cozi la ghiseele de chech-in, din cauza unor blocaje la benzile de bagaje si a unor pene de curent, potrivit reprezentantilor Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti (CNAB).

"In cursul primei parti a zilei de 3 ianuarie 2020, pe aeroportul Henri Coanda s-au inregistrat aglomerari la ghiseele de check-in, in special din cauza ca numarul de bagaje de cala predate de pasageri a fost mult peste nivelul unei zile obisnuite. In aceste conditii, desi nu s-au inregistrat defectiuni la sistemele de benzi de bagaje, acestea au functionat cu intermitenta, ca urmare a suprasolicitarii si incarcarii incorecte de catre personalul agentilor de handling", se arata in informarea transmisa de CNAB, potrivit Agerpres.

In plus, au fost inregistrate si caderi repetate de tensiune pe reteaua electrica ce alimenteaza aeroportul, fapt ce a generat intreruperi ale altor sisteme din terminal.

"Facem precizarea ca alimentarea electrica a sistemelor vitale este asigurata si cu generatoare, astfel incat acestea sa functioneze fara intreruperi", au mai aratat reprezentantii aeroportului.

Acestia au subliniat ca nu s-au inregistrat intarzieri semnificative ale curselor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.