CFR Calatori informeaza ca se ieftinesc biletele cu pana 35% in weekend.

"CFR Calatori recomanda tuturor celor care merg in statiunile montane cu trenul la final de saptamana, Biletul de weekend. Pentru fiecare sfarsit de saptamana Biletul de weekend ofera posibilitatea de a calatori cu reduceri de la 15% pana la 35% pe orice ruta tur-retur, cu orice tip de tren, la clasa 1 sau clasa a 2-a (vagon clasa sau cuseta), in functie de numarul weekend-urilor alese dintr-o luna (2, 3 sau 4).

De exemplu, cu Biletul de weekend preturile* aferente unei calatorii, la clasa a 2-a, din cele 4 weekenduri (dus-intors) sunt:


  • Bucuresti – Brasov: 32,95 lei / sens / calatorie in loc de 48,60 lei cat ar fi tariful standard la tren Interregio;

  • Bucuresti – Brasov: 16,60 lei, in loc de 25,00 lei tariful standard la tren Regio Expres;

  • Bucuresti – Predeal: 27,04 lei, in loc de 39,50 lei la tariful standard la tren Interregio;

  • Bucuresti – Predeal: 12,90 lei, in loc de 19,30 lei la tariful standard la tren Regio Expres;

  • Brasov – Miercurea Ciuc: 20,80 lei, in loc de 29,90 lei la tariful standard la tren Interregio;

  • Suceava – Vatra Dornei Bai hc: 23,92 lei, in loc de 34,70 lei la tariful standard la tren Interregio.

*Toate preturile mentionate includ si tariful de rezervare a locului, in valoare de 3,90 lei la tren Interregio si 1 leu la tren Regio Expres. La aceasta oferta, procurarea tichetului de rezervare a locului la vagoanele de clasa 1 si a 2-a este optionala.

Achizitionarea Biletului de weekend se poate face numai de la casele de bilete din gari si agentii de voiaj CFR. Mai multe detalii despre Biletul de weekend sunt disponibile pe www.cfrcalatori.ro la sectiunea Trafic intern / Oferte.

Inainte de efectuarea calatoriei, rugam toti pasagerii sa isi achizitioneze din timp legitimatiile de calatorie pentru evitarea taxarii suplimentare in tren si/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementarilor in vigoare", se arata intr-un comunicat al CFR.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.