Corina Cretu reaminteste ca s-au implinit 13 ani de la momentul aderarii Romaniei la Uniunea Europeana, "o realizare istorica ce a schimbat in bine soarta tarii noastre, atat de greu incercata pe parcursul tranzitiei".

"Se implinesc, astazi, treisprezece ani de la momentul aderarii Romaniei la Uniunea Europeana - o realizare istorica ce a schimbat in bine soarta tarii noastre, atat de greu incercata pe parcursul tranzitiei.

Asa cum apreciam si cu ocazia aniversarilor precedente, in toti acesti ani am facut progrese remarcabile, iar urmare a statutului nostru de tara membra a Uniunii Europene, ne bucuram astazi de stabilitate si de prosperitate. Sigur, au existat sacrificii si nu toate planurile initiale s-au realizat pe deplin.

Dar cel mai mare castig este faptul ca odata cu dobandirea acestei calitati, odata cu revenirea in sanul marii familii europene, perspectivele Romaniei au devenit mult mai largi, potentialul nostru se poate manifesta la adevarata sa valoare, iar romanii pot avea o viata mai buna.

Imi doresc ca urmatorii ani sa reprezinte, in continuare, confirmari ale beneficiilor pe care Romania le are ca urmare a statutului de Membru al Uniunii Europene. Sa nu uitam ca succesul Uniunii Europene este si succesul Romaniei.

La multi ani Romaniei europene! Numai bine tuturor!", a scris Corina Cretu pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.