Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu sustine ca este o mizerie ca, in timp ce romanii se pregateau de Revelion, Ministerul Finantelor sa majoreze pe ascuns accizele la carburanti.

"Este o mizerie ca marti seara, la ora 19.00, in timp ce romanii se pregateau de Revelion si guvernantii se intreceau in urari de bine, Ministerul Finantelor sa majoreze pe ascuns accizele la carburanti!

Practic, acesti oameni au inceput sa fure din buzunarele romanilor inca din prima zi a anului! Este exact ceea ce avertizam si speram sa nu se intample!

PSD someaza Guvernul Orban sa inceteze bataia de joc la adresa propriilor cetateni si sa stopeze practica adoptarii pe ascuns a unor masuri cu impact direct in viata tuturor!

Ne vom lupta cu toate armele in Parlament pentru a opri astfel de masuri luate de acest guvern incompetent, ajuns la putere prin minciuni si manipulare", a scris Ciolacu pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.