Social-democratul Mihai Fifor a transmis un mesaj de Anul Nou.

"Sfarsitul anului e despre bilant....daca ce ne-am propus s-a realizat si ce ar mai fi de facut. Suntem mai buni, mai impliniti, mai castigati, mai fericiti?

Si, daca suntem cate putin din toate acestea, oare am reusit sa oferim ceva si celor din jur, un strop de bunatate, putin din implinirea noastra, din castigul nostru...o raza de speranta, un graunte din fericirea noastra?

Intrebari care, toate, isi gasesc raspunsul zi de zi, prin ceea ce am reusit si reusim sa cladim, alaturi de toti dragi.

Pentru mine, si 2020 va fi tot despre oameni. Oameni pe care ii pretuiesc si care, ca si mine, au crezut si cred in proiecte frumoase, despre comunitate si despre toti cei care ii dau viata. Un proiect despre viitor si speranta acasa, pe malul Muresului si nu aiurea, intre straini. Un proiect despre ACASA.

Iar anul acesta va fi despre cum sa indraznim sa redescoperim si sa reconstruim acest ACASA si impreuna sa ne concentram energiile si tot ce avem mai bun pentru locul acesta pe care cu totii il iubim.

2020 va fi despre comunitate si despre orasul nostru.

2020 va fi despre Arad. Cu speranta si cu incredere.

La multi ani, oameni buni si frumosi, oriunde v-ati afla!", a scris Fifor pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.