Actrita Oana Pellea transmite mai multe mesaje pe retelele de socializare in ziua votului la alegerile prezidentiale.

"Am votat cu sete! Mare sete de adevar si de o Romanie educata, civilizata si proeuropeana! Duceti-va la vot sa votati Romania pe care o doriti!", a scris Oana Pellea pe Facebook, dupa ce a votat.

"Cei din diaspora fac sute de km ca sa voteze iar cei din tara nu ies din casa pana la sectia de votare de langa ei... pentru ca ploua...! Serios? Felicitari celor din Diaspora!", se arata in al doilea mesaj al actritei.

Actrita comenteaza ca absenteismul tineri generatii la vot: "Nu va bateti joc de vot. Nu va bateti joc de tara. Nu va bateti joc de viitorul tuturor romanilor. Nu-ti bate joc de cei care au murit pentru ca tu sa ai dreptul de a vota viitorul TAU! Duceti-va la vot! Strazile sunt pustii in Bucuresti?

Unde sunt tinerii, studentii? Ma doare aceast absenteism al tinerei generatii! Nu-l inteleg! Nu-l inteleg deloc!".

"Absenteism... nici nu stii cat la suta e lene, inconstienta, lipsa de educatie, prostie, rea vointa, ticalosie, moft...Cum n ai cu cine sa votezi??? Consider ca nu exista decat o singura optiune.

Dar daca vrei un argument simplu...

Tara se numeste Romania. Limba oficiala e romana! Voteaza candidatul care vorbeste corect si care respecta limba romana...barem atat!", a mai mentionat ea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.