O fata in varsta de 13 ani din Caracal, beneficiara a masurii de protectie sociala la un centru de zi din Slatina, este cautata duminica de politisti, dupa ce a parasit centrul fara acordul personalului si nu s-a mai intors.

Update 14:52 - Fata in varsta de 13 ani, disparuta sambata seara de la un centru de primire minori din municipiul Slatina, a fost gasita duminica in Caracal, localitate in care minora a locuit pana saptamana trecuta.

"Minora de 13 ani plecata dintr-un centru de protectie sociala din municipiul Slatina a fost gasita pe raza municipiului Caracal", au anuntat duminica, reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Olt.

Ea a fost gasita de politisti in jurul orei 14,00 si a spus ca nu a fost victima vreunei infractiuni.


Potrivit reprezentantilor Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Olt, este pentru prima data cand minora a parasit centrul fara a reveni.

"La data de 23 noiembrie, ora 20,15, angajatii Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectie Copilului Olt au sesizat faptul ca Zamfir Florentina, de 13 ani, beneficiara a masurii de protectie sociala la Centrul de zi pentru minori din municipiul Slatina, a parasit centrul fara acordul personalului, iar pana in prezent nu s-a intors. Semnalmente: inaltime 1,50-1,55 m, greutate 40 kg, ochi verzi, par blond tuns pana la umeri, fara semne particulare. La data plecarii purta un pulover albastru, blugi albastri peste care avea o rochie galbena cu verde, iar in picioare purta tenisi negri", se precizeaza intr-un comunicat IPJ Olt.

Persoanele care pot oferi informatii despre persoana disparuta sunt rugate sa se adreseze celei mai apropiate unitati de politie sau sa apeleze la numarul 112, scrie Agerpres.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.