Toti soferii care efectueaza transportul buletinelor catre sectiile de votare din Capitala urmeaza sa fie testati cu aparatele alcooltest, anunta Politia Capitalei.

"In acest moment ne pregatim pentru transportarea buletinelor de vot catre sectiile de votare de pe raza municipiului Bucuresti. Colegii mei, pentru evitarea oricarui eveniment nefericit, testeaza toti soferii care efectueaza transportul cu aparatele alcooltest.

Reamintim ca, in urma cu doua saptamani, au fost descoperiti doi soferi care au consumat bauturi alcoolice, acestia au fost sanctionati contraventional si li s-au retinut permisele de conducere. Totodata, colegii mei le verifica si documentatia soferilor, precum si documentatia masinilor care vor efectua transportul catre sectiile de votare", mentioneaza Ciprian Romanescu, purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, citat de antena3.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.