Noua politisti care au participat la activitatile de investigare din blocul din Timisoara unde s-a facut deratizarea, in urma caruia si-au pierdut viata trei persoane, s-au prezentat la Unitatea de Primiri Urgente (UPU) a Spitalului Judetean Timisoara in vederea efectuarii unor analize preventiv. Unii dintre acestia au primit tratament medicamentos.

"Miercuri, in intervalul orar 14,00 - 20,00, un numar de noua politisti de la Investigatii Criminale au ajuns la Spitalul Judetean si li s-au facut analize preventiv. Unii dintre ei au primit tratament medicamentos pentru ca analizele erau proaste.

Totusi, au fost lasati sa plece acasa. Toti au pus starea de sanatate pe seama oboselii si a stresului de la fata locului", anunta Inspectoratul de Politie Judetean, citand surse din Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Timis, potrivit stiri.tvr.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.