Un elev in varsta de 14 ani si-a injunghiat un coleg de aceeasi varsta, in pauza. Incidentul a avut loc pe holurile unei scoli din Constanta.

Incidentul ar fi pornit de la un conflict mai vechi intre cei doi, dar, din fericire, elevul injunghiat nu a suferit leziuni care sa-i puna viata in pericol, fiind ranit la pisiocul drept.

"Politistii au constat faptul ca un minor in varsta de 14 ani, in urma unui conflict mai vechi a fost agresat, fiind intepat cu un obiect taietor", sustine Andreea Iliescu, purtator de cuvant IPJ Constanta.

"A preluat de la Scoala 6 un adolescent in varsta de 14 ani care prezenta o plaga la picior. Acesta a fost stabilizat, era constient, a fost transportat la spitalul clinic judetean Constanta pentru investigatii medicale amanuntite", a mentionat Ana-Maria Stoica, purtator de cuvant ISU Dobrogea.

Imaginile au fost surprinse de camerele de supraveghere montate in scoala.

Anchetatorii au deschis un dosar penal, iar Inspectoratul Scolar Judetean Constanta a demarat propria ancheta, potrivit stirileprotv.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.