Actrita Oana Pellea sustine ca nu trebuie subestimat PSD, intrucat este un pericol real, mentionand ca urmeaza sa il voteze pe Klaus Iohannis.

"Nu subestimati PSD! Pericolul e real. 'Nu ma reprezinta niciunul... sunt dezamagit... degeaba votez... toti sunt la fel... oricum iese Iohannis' sunt formule de neasumare... Putem distruge Romania prin neprezentare! Este esential sa iesim la vot. Nu subestimati kilogramul in plus de faina, litru de tuica si suta de lei... Foamea e mare, saracia crunta, nevoia dureroasa iar votul se cumpara cu o punga de plastic, cu o galeata... si cu o amenintare ca nu-ti mai dau pensia sau ca te dau afara...

Nu judecati oamenii sarmani... iesiti la vot!

Daca stai acasa sau iti anulezi votul... votezi Viorica Dancila! Asta vrei?", arata Oana Pellea intr-o postare pe Facebook.

"«ASTIA» din diaspora"

"«ASTIA» din Diaspora ...

«ASTIA» sunt oameni cinstiti, care muncesc si trimit bani in tara! «ASTIA» au plecat din tara cand puterea era detinuta de PSD si pentru ca aceasta Putere nu le-a oferit conditii demne de munca si de viata… «ASTIA» din diaspora n-au plecat de bine… au plecat ca sa-si castige cinstit o paine, au plecat ca sa fie respectati si sa poata trai demn. «ASTIA» si-au lasat copiii si batranii in tara ca sa poata sa-si faca un rost si sa-si sustina familia din tara… «ASTIA» plang de dorul celor de acasa… «ASTIA» din diaspora stiu sa vorbeasca cel putin o limba straina. «ASTIA» au stat ore intregi sa voteze. «ASTIA» sunt romani!

Eu pe «ASTIA» ii respect si pentru «ASTIA» din diaspora si pentru «ASTIA» din tara, care vrem o tara democratica si europeanaa… MERG LA VOT!

Mergeti la vot, oameni buni! Nu stati acasa!

Nu alegem intre Viorica Dancila si Klaus Iohannis. Alegem intre o Romanie anti-europeana si o Romanie pro-europeana.

Daca stau acasa si nu votez sau daca imi anulez votul, Viorica Dancila – adica PSD – are de castigat.

Deci: merg la vot si votez Klaus Iohannis! Este unica optiune", arata Oana Pellea intr-o alta postare pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.