Palatul Cotroceni urmeaza sa fie iluminat in albastru de Ziua Internationala a Drepturilor Copilului.

"Astazi, 20 noiembrie, este Ziua Internationala a Drepturilor Copilului. Cu ocazia aniversarii, in acest an, a trei decenii de la ratificarea Conventiei cu privire la drepturile copilului, Administratia Prezidentiala se alatura campaniei UNICEF Romania si initiativelor similare din intreaga lume prin iluminarea in albastru a Palatului Cotroceni, incepand cu ora 19:00.

Scopul acestei actiuni este de a reconfirma sustinerea pe care tara noastra o acorda respectarii si promovarii drepturilor copilului.

Acest demers constituie un semnal de alarma cu privire la cazurile de incalcare a acestor drepturi, dar si un indemn adresat decidentilor si societatii civile de a coopera in scopul cresterii calitatii vietii copiilor din Romania si de a se implica in asigurarea unui proces educational de calitate", se arata intr-un comunicat al Administratiei Prezidentiale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.