PC Garage nu mai este doar un magazin care vinde doar componente PC și calculatoare, ci și telefoane, electrocasnice, jocuri și licențe software. Anul acesta, de Black Friday 2019, PC Garage taie prețurile la mai multe telefoane foarte bune.


Anul acesta au apărut câteva telefoane foarte bune, însă dacă te-a speriat prețul de lansare acum este momentul să cumperi un smartphone deoarece magazinele aplică reducerile de Black Friday.

Un smartphone a devenit un gadget indispensabil în lumea modernă. Ai nevoie de un telefon pentru a te orienta cu Google Maps sau să chemi un taxi, dar și să faci fotografii. Depinde de tine cât de mult folosești telefonul și cât de performant vrei să fie. Mai jos ai patru modele de telefoane foarte bune care pot rula fără probleme jocuri și aplicații.

Telefoane bune la un preț excelent de Black Friday

Primul smartphone pe care ți-l recomand este OnePlus 7. Apărut anul acesta, OnePlus 7 a impresionat prin ecranul OLED cu o rată de refresh de 90 Hz și specificații tehnice de top: procesor Snapdragon 855, 8 GB memorie RAM, 256 GB spațiu de stocare și trei camere foto pe spate. Telefonul are un preț excelent și-l poți cumpăra de aici.

Pe de altă parte, dacă vrei să fii gata de 5G, internetul viitorului atunci ai putea să fii interesat de Huawei Mate 20 X (5G). Acest telefon al chinezilor a fost lansat în urmă cu ceva timp însă abia acum acesta poate fi folosit la potențialul său adevărat. Huawei Mate 20 X poate fi conectat la rețele 5G, are un procesor Kirin 980, 8 GB RAM, 256 GB spațiu de stocare și aplicațiile Google și-l poți cumpăra de Black Friday la PC Garage.

Samsung Galaxy S10 este un telefon bun, însă daca ți s-a părut părut prea scump acum nu mai ai nicio scuză deoarece telefonul coreenilor se află la reducere de Black Friday. Îți readuc aminte că vorbim despre un telefon cu un procesor performant Exynos 9820, 8 GB memorie RAM și 128 GB spațiu de stocare. Ecranul este unul perforat în partea de sus, iar diagonala este de 6,1 inci. Poți achiziționa telefonul de aici.

Citeste si:
Care sunt avantajele și dezavantajele diferitelor tipuri de ecrane...
Care sunt avantajele și...

Xiaomi Mi 9 are un procesor Snapdragon 855, 128 GB spațiu de stocare, 6 GB memorie RAM, trei camere foto și un preț corect. Xiaomi Mi 9 este un smartphone cu pretenții de flagship, dar cu un preț de midrange. Sigur, poate calitatea construcției nu este la fel de ridicată ca cea a unui Samsung sau camere foto nu fac fotografii la fel de bune ca Huawei, însă întreg pachetul merită. Poți cumpăra telefonul de aici.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.