Nu puteam avea un Black Friday bun fara reduceri de preturi la laptopuri. PC Garage a taiat preturile la multe produse din stoc, inclusiv laptopuri.

În oferta retailer-ului găsești laptopuri cu prețuri reduse din toate categoriile, indiferent că vrei să-ți cumperi un ultrabook scump, un laptop pentru muncă sau unul pentru gaming. Așadar, dacă ai așteptat până acum să-ți cumperi un laptop de Black Friday, bine ai făcut. Vezi mai jos câteva dintre modelele de laptop-uri aflate la reducere.

Black Friday la PC Garage - reduceri mari la laptop-uri

Ultrabook-ul Lenovo IdeaPad 530S IKB de 14 inci are un procesor Intel Core i7-8550U cu o frecvență de boost de 4 GHz, 8 GB memorie RAM (suportă până la 16 GB RAM), un SSD de 512 GB și o placă video Nvidia MX 150 2 GB. Ecranul laptopului are o rezoluție Full HD și un finisaj anti-glare, deci nu o să ai probleme cu reflexiile. Găsești laptopul în oferta Black Friday a PC Garage aici.

Dacă vrei un ultrabook portabil și cu specificații bune atunci ar trebui să te intereseze Dell XPS 15. Acesta are un ecran cu o diagonală de 15,6 inci, rezoluție 4K și cu o luminozitate maximă de 400 de niți. La interior găsim un procesor Intel i7, generația nouă, cu o frecvență de boost de 4,5 GHz, 16 GB memorie RAM și un spațiu de stocare de 512 GB SSD, iar placa video este una Nvidia GeForce GTX 1650 cu 4GB. Poți cumpăra laptopul de aici.

Un alt produs interesant este Asus VivoBook S15 S53UA. Acesta este potrivit pentru cei care nu vor să-și spargă toți banii pentru un laptop. Acesta are un procesor Intel Core i5-8250U, cu o frecvență de 3,40 GHz, 8GB memorie RAM, 256 GB SSD și o placă video integrată Intel UHD 620. Îl găsești în oferta Black Friday aici.

Dacă vrei un laptop de gaming atunci ai putea fi interesat de HP Pavilion, ce vine echipat cu un procesor AMD Ryzen 5 3550H, cu o frecvență de boost de 3,70 GHz, cu 8 GB RAM, 256 GB SSD și o placă video GeForce GTX 1660 Ti 6 GB. Așadar dacă ești gamer atunci poate te interesează acest laptop din oferta PC Garage.

Citeste si:
Altex începe campania Black Friday de iarnă
Altex începe campania Black...

Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.