Black Friday 2019 la elefant.ro. incepe marti, pe 12 noiembrie, si ai putea alege niste cadouri pentru el ca sa te asiguri ca ai deja pregatite surprizele pentru sarbatorile de iarna. Sau pentru ziua lui.

Imediat dupa Singles’ Day, pe 12 noiembrie, elefant.ro va da startul campaniei de Black Friday 2019.
Peste 100.000 de produse din catalogul elefant.ro vor intra in ofertele ambelor campanii.

Am ales pentru tine cateva oferte de Black Friday 2019 la elefant.ro pe care poti sa le iei cadou pentru el.

Hugo Boss Apa de toaleta Bottled, 100 ml

No.6 Bottled a fost lansat in 1998 si a fost dezvoltat de parfumierul Annick Menardo, fiind unul dintre parfumurile clasice din colectia Hugo Boss. Ai putea sa-l pui pe lista ta de cumparaturi pentru Black Friday 2019 la elefant.ro.

Black Friday 2019 la elefant.ro: ceas Fossil Grant

Un ceas elegant, perfect pentru sedintele de management sau pentru evenimente deosebite. De Black Friday 2019 la elefant.ro ai putea sa-i cumperi un ceas barbatesc, cronograf, cu mecanism quartz si display analog. Are carcasa rotunda din otel inoxidabil, bratara din piele si se inchide cu catarama.

Aparat pentru ingrijirea barbii Braun - reducere de Black Friday 2019 la elefant.ro

Imagineaza-ti ca barba lui nu va arata niciodata mai bine fara acest aparat de la Braun. Cei 2 piepteni si rotita de precizie ofera 39 setari de lungime intre 0.5 – 20mm pentru orice stil de barba sau par. In combinatie cu lamele ascutite durabile si trimmerele incluse, aparatul de tuns barba si parul Braun garanteaza precizie suprema, cu linii fine si contur precis.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.