Pe EduClass.ro Black Friday incepe in seara de 14 noiembrie si dureaza pana duminica, ora 23.59. Reducerile din acest an ajung la 70% si sunt aplicate la peste 1200 produse, cu 20% mai multe fata de anul anterior.

Printre produsele incluse in campanie se regasesc gamele BigJigs, cu jucarii educative din lemn, Chalk&Chuckles, jucarii de creativitate si educative, Learning Resources, jucarii STEM, de creativitate si explorare, precum si jucarii de exterior: biciclete, casute de copii, masinute electrice. De asemenea, EduClass.ro va avea reduceri si pentru gama de produse de puericultura (pompe de san, sterilizatoare UV, etc) si accesorii pentru bebelus.

"Black Friday este o ocazie foarte buna pentru toti cei care incep din timp cumparaturile de cadouri pentru copii si care sunt orientati catre alegerea unor jucarii educative, care dezvolta abilitatile cognitive si sociale ale celor mici. Intreaga noastra echipa va fi activa in weekend-ul cu Black Friday, pentru a asigura expedierea rapida a comenzilor", sustine Anca Leibovici, Director Vanzari EduClass.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.