Angajatii tai merita cu siguranta apreciere si recompense pentru munca depusa, iar cum perioada sarbatorilor de iarna bate la usa, niciodata nu va fi un moment mai bun pentru a-ti demonstra aprecierea.

Mai mult decât recunoașterea meritelor, oferirea unor cadouri angajaților poate reprezenta un boost și pentru business-ul tău. Anul acesta, fă diferența și găsește ceva unic! Noi suntem aici pentru a te ajuta și îți vom oferi în cele ce urmează câteva idei de cadouri speciale pentru angajații tăi.

Carduri cadou

Cardurile cadou sunt adesea cele mai populare cadouri pe care angajații le-ar putea primi. Pe lângă aprecierea de a fi primite drept cadouri, acestea oferă avantaje suplimentare. În primul rând, le poți obține foarte ușor atât online, cât și în magazine. În al doilea rând, cardurile cadou le oferă angajaților tăi libertatea de a alege un cadou pe care să-l folosească cu adevărat.

Zile scurte de muncă în perioada sărbătorilor

Un alt cadou preferat în rândul angajaților este un program mai scurt de lucru, cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Sezonul sărbătorilor este despre petrecerea timpului cu cei dragi, așa că nu ar fi deloc surprinzător ca o zi mai scurtă de muncă să fie un cadou ideal pentru angajații tăi. A pleca de la birou mai devreme face toată diferența atunci când trebuie să-ți termini cumpărăturile de Crăciun.

Decorațiuni de Crăciun sau coșuri cu produse specifice

Când vine vorba despre decorații de Crăciun, opțiunile pentru alegerea cadourilor sunt nelimitate. Poți opta pentru ghirlande, lumânări și suporturi pentru lumânări, globulețe și ornamente pentru pomul de Crăciun, perne decorative, figurine pentru gătit sau căni personalizate cu accente de sărbători.

Dacă alegi coșurile cu produse pentru Crăciun, ai și aici numeroase variante, cu atât mai mult cu cât, în preajma sărbătorilor, toate magazinele sunt în competiție pentru și comercializează cele mai deosebite și reprezentative coșulețe. Fie că alegi un coș cu vin și cozonaci sau unul cu bomboane de ciocolată, vei reuși cu siguranță să-ți impresionezi angajații.

Obiecte de birou sau accesorii pentru calculator

Obiectele pentru birou pot fi cadouri inspirate având în vedere că angajații tăi își petrec marea parte a timpului la birou. Poți opta pentru rame de fotografii, agende, suporturi sau plante decorative pentru personalul feminin. Bărbații, în schimb, vor fi cu siguranță încântați să primească un mouse nou pentru calculator sau stick-uri USB.

Citeste si:
Smiley și Gina Pistol, pregătiri pentru sărbătorile de iarnă:...
Smiley și Gina Pistol,...

Produse cosmetice

Ne-am gândit la un astfel de cadou pentru că știm cu toții că doamnele au un simț estetic dezvoltat și acordă o importanță deosebită produselor de înfrumusețare. Poți dărui angajatelor tale seturi de produse cosmetice precum palete de machiaj, produse de îngrijire facială, pensule pentru machiaj și lista poate continua. Dacă vrei să faci cadourile cu totul deosebite, poți alege să le accesorizezi cu etichete pentru cosmetice personalizate de la Labelprint.ro. Totodată, acest tip de cadou va fi și pe placul personalului masculin. Poți alege seturi pentru îngrijirea părului sau produse pentru bărbierit.

Indiferent de natura cadoului ales, arată-le celor cu care lucrezi că le apreciezi eforturile și că te gândești la ei în ocazii speciale.

Citeste si:
Suma medie pe care românii o cheltuie anual pe cadouri
Suma medie pe care românii o...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.