Andrei Caramitru, membru USR, sustine ca toti "oamenii liberi si nu sclavii lor" doresc binele tarii. 

"Cred ca toti - noi oamenii liberi nu sclavii lor - vrem de fapt binele tarii asteia. Sa se schimbe lucrurile fundamental. Nu sa dam un pic cu varul ci sa fie totul altfel. Sa traim intr-o tara civilizata nu intr-o mizerie generala. Si stiu - suntem toti disperati de fapt.

Problema este ca suntem toti diferiti. Si ne e greu sa ne identificam cu o singura directie, cu un singur mesaj. Insa daca nu suntem uniti nu reusim absolut nimic. Alegerile sunt castigate prin numarul de voturi.

Asa ca - va rog - veniti la vot. Chit ca “va pute” totul. Chit ca sunteti suparati sau demoralizati. Si votati singurul candidat care simbolizeaza schimbarea reala. Singurul care e normal si nu teleghidat de altii. Chit ca nici el nu e perfect. Deloc. Dar nimeni nu e. Nici voi nu sunteti.

Daca suntem uniti si mobilizati - rupem. Daca nu - suntem pulverizati de ei. Si de-abia asteapta.

Asa ca - sunati-va prietenii si familia. Fiecare 10 oameni. Sa mearga la vot si sa scoata PSD din turul 1. Sa avem o finala Klaus-Dan. Pentru asta votati Dan. Dupa - va uitati frumos si relaxat la dezbateri. Votati cum vreti. Dar nu mai dati o sansa PSD-ului. Nu va irositi votul. Nu stati acasa. Nu fiti slabi. Nu cadeti in capcana lor", a scris Caramitru pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.