PRO TV a anuntat, joi, ca a incetat colaborarea cu creatoarea de haine Dana Budeanu, cea de la care Gabriela Firea a distribuit postarea care lua in derizoriu initiativa ”Daruieste Viata”, care construieste din donatii un spital in Bucuresti pentru copiii bolnavi de cancer. Budeanu este o apropiata a Gabrielei Firea.

„Incepand cu data de 30 octombrie 2019, colaborarea noastra cu Dana Budeanu a incetat. PRO TV este liderul televiziunilor din Romania si a sustinut dintotdeauna cauze care au adus schimbari reale in vietile oamenilor, fie ca vorbim despre lupta impotriva cancerului, sprijinirea copiilor abandonati sau protectia mediului inconjurator. PRO TV inspira romanii sa fie mai buni prin divertisment de calitate, informatie si ne dorim ca valorile pe care le promovam, printre care se afla onestitatea, responsabilitatea, pozitivitatea sa se reflecte si in actiunile partenerilor nostri”, este anuntul postat de PRO TV pe pagina oficiala de Facebook.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.