Cadavrul unui barbat, cu o punga pe cap, a fost gasit in Sectorul 6 al Capitalei. Politistii fac cercetari pentru moarte suspecta.

UPDATE 18:07 Cadavrul apartine unui tanar in varsta de 21 de ani din Bucuresti, student la ASE, iar familia acestuia a fost instiintata, potrivit Politiei Capitalei. Anchetatorii spun ca ar fi vorba de o sinucidere, existand indicii cum ca ar fi inghitit mai multe substante. Langa trupul baiatului au fost gasite mai multe pungi si banda adeziva. Cadavrul tanarului a fost dus la INML pentru cercetari amanuntite.

"La data de 31 octombrie a.c., Sectia 25 Politie a fost sesizata prin apel 112, cu privire la faptul ca pe o strada din Sectorul 6, se afla cadavrul unui barbat cu o punga trasa pe cap. La fata locului au sosit de indata echipaje de politie care au constatat ca cele sesizate se confirma si au procedat la delimitarea locului unde a fost gasit cadavrul", a transmis Politia Capitalei, potrivit adevarul.ro.

Politistii din cadrul Serviciului Omoruri desfasoara acum cercetari la fata locului pentru a stabili cu exactitate circumstantele in care barbatul a murit.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.