Un barbat de 47 de ani, din Ramnicu Valcea, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, el fiind cercetat pentru agresiune sexuala si corupere sexuala a doi minori, de 7 si 10 ani, care locuiau in vecinatatea acestuia, au anuntat, joi, reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Valcea.

Potrivit sursei citate, barbatul ar fi profitat de copii in forma continuata, in perioada septembrie - octombrie, cea care l-a denuntat fiind mama celor doi minori, care a intrat la banuieli pentru ca acesta ii tot invita pe cei mici la el in apartament, sub pretextul ca le ofera rechizite scolare.

"In fapt, la data de 29 octombrie, mama celor doi minori a sesizat Politia Municipiului Ramnicu Valcea despre faptul ca vecinul sau de bloc i-a agresat sexual cei doi copii minori, pe care acesta ii invita frecvent in locuinta sa, oferindu-le rechizite scolare", a precizat purtatorul de cuvant al IPJ Valcea, Gabriel Popescu.

Politistii i-au intocmit barbatului dosar penal dupa ce i-au perchezitionat locuinta, el urmand sa fie cercetat in stare de arest preventiv pentru agresiune si corupere sexuala in forma continuata.

"Politistii au descins pe 29 octombrie in locuinta barbatului, din municipiul Ramnicu Valcea, de unde au ridicat, in vederea efectuarii cercetarilor, mai multe medii de stocare tip memory stick (16 bucati), DVD-CD (peste 200 de bucati), 3 laptopuri, o unitate centrala, o unitate stocare imagini DVR si alte bunuri care intereseaza cauza, el fiind retinut pentru 24 de ore. Incepand de miercuri, ora 19,45, fata de acesta a fost luata masura arestarii preventive pentru 30 de zile de catre judecatorul de drepturi si libertati din cadrul Judecatoriei Ramnicu Valcea. Politistii continua cercetarile sub aspectul comiterii infractiunilor de agresiune sexuala si corupere sexuala, ambele in forma continuata, sub directa coordonare a procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Ramnicu Valcea", a mai precizat reprezentantul IPJ Valcea, scrie Agerpres.

Citeste si:
Preotul Mirea Vîrtejanu, sfaturi pentru Monica Odagiu, după ce a...
Preotul Mirea Vîrtejanu,...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.