Doi frati in varsta de 4, respectiv 5 ani au fost preluati, marti, de reprezentantii Directiei Generale de Asistenta Sociala si pentru Protectia Copilului (DGASPC) dupa ce mama acestora a fost ucisa de concubin intr-un apartament din municipiul Bacau.

Purtatorul de cuvant al DGASPC Bacau, Marian Vatamanescu, a declarat, intr-un comunicat de presa remis Agerpres, ca politistii Serviciului de Investigatii Criminale au fost cei care le-au solicitat angajatilor institutiei sa vina la fata locului pentru a prelua copiii.

"In dimineata zilei de 29 octombrie, echipa de urgenta de la Centrul Telefonul Copilului 983, din cadrul DGASPC Bacau, a fost solicitata de Serviciul de Investigatii Criminale a IPJ Bacau pentru a prelua doi copii. La fata locului s-a constatat ca mama celor doi baietei de 4, si respectiv 5 ani a fost omorata de concubinul sau. Copiii au fost preluati cat inca dormeau si se pare ca, deocamdata, nu stiu despre incident'', a declarat, in comunicatul de presa, Marian Vatamanescu.

Specialistii din cadrul DGASPC Bacau cauta sa identifice rudele sau o alternativa de protectie pentru cei doi frati.

Suspectul omorului a fost retinut de politisti, iar ancheta continua sub coordonarea procurorului criminalist.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.