O adolescenta de 15 ani a murit, luni seara, dupa ce s-a prabusit in gol de la inaltime, ea fiind gasita de un trecator langa un hotel aflat in lucrari de constructie, din statiunea Olimp, informeaza Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Constanta.

Potrivit Serviciului de Ambulanta Judetean (SAJ) Constanta, salvatorii au fost solicitati, luni seara, sa intervina in statiunea Olimp, in zona Hotelului Oceanic, pentru a acorda ajutor unei persoane cazute de la o inaltime de aproximativ patru metri, la fata locului deplasandu-se mai multe echipaje medicale.

Medicii au constat ca victima suferise mai multe fracturi deschise la membre, in urma socului produs de cadere, ulterior intrand in stop cardiorespirator, si, la aproximativ o ora dupa inceperea manevrelor de resuscitare, a fost declarat decesul, scrie Agerpres.

Politia a declarat ca fata, cu domiciliul in statiunea Olimp, avea 15 ani. In continuare se fac cercetari pentru a stabili cum s-a produs incidentul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.