Politistul in varsta de 34 de ani, din orasul Potcoava, care ar fi agresat o femeie in timp ce era sub influenta bauturilor alcoolice, avea permisul de port arma ridicat din anul 2013 si este la a patra cercetare disciplinara, in doua randuri fiind sanctionat, iar in ultimele doua nefiind incheiate cercetarile, potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Olt, Cristian Grigorescu.

Politistul de la Potcoava care a fi agresat o femeie de 49 de ani, pe care o chemase sa discute despre vopsirea unei camere, a fost cercetat disciplinar pentru prima data, in anul 2013.

Atunci i-a fost ridicat dreptul de port arma si a fost sanctionat cu mustrare scrisa din cauza absentei nemotivate de la serviciu. Agentul a lipsit din nou nemotivat de la serviciu si in anul 2014, cand in urma cercetarii disciplinare a fost sanctionat cu reducerea salariului.

A treia cercetare disciplinara a politistului a inceput in vara anului 2019, motivul fiind consumul de bauturi alcoolice la serviciu. Aceasta cercetare nu a fost finalizata.

Acum agentul de politie din Potcoava este din nou cercetat disciplinar, pentru a patra oara, de aceasta data in legatura cu cazul femeii agresate.

Agentul de a Potcoava a fost inclus si intr-un program de monitorizare psihologica, a confirmat purtatorul de cuvant al IPJ Olt.

Barbatul lucreaza in politie din 2006, cand a fost angajat prin incadrare directa.

Cristian Grigorescu a precizat ca fata de politistul din Potcoava institutia a actionat legal, iar masurile au fost luate gradual, intai mustrare scrisa si apoi reducere de salariu.

Potrivit unor surse, chiar parintii barbatului ar fi sesizat, in urma cu mai mult timp, faptul ca fiul lor i-a agresat verbal, insa ei nu au depus plangere.

O femeie in varsta de 49 de ani a ajuns sambata la spital in urma unei agresiuni. Femeia a sustinut ca a fost batuta de un politist din Potcoava, care ar fi si amenintat-o, ar fi stropit-o cu alcool si i-ar fi rupt hainele. Ea a afirmat ca politistul o chemase pentru a discuta despre zugravirea cu vopsea lavabila a unei camere.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.