O femeie in varsta de 48 de ani, din municipiul Barlad, a murit dupa ce ar fi consumat ciuperci culese dintr-o padure de la marginea orasului, au informat reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Vaslui.

Potrivit purtatorului de cuvant al institutiei, Bogdan Gheorghita, femeia a mancat impreuna cu familia, fiind singura care a consumat niste ciuperci culese in urma cu cateva zile dintr-o zona situata la marginea municipiului Barlad.

"In timpul somnului, femeia a acuzat dureri in piept si a fost transportata la Spitalul de Urgenta "Elena Beldiman" din Barlad, unde, la scurt timp, a decedat. In cauza au fost demarate cercetari pentru ucidere din culpa", a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Vaslui, potrivit Agerpres.

Medicii legisti urmeaza sa efectueze necropsia pentru a stabili cu exactitate cauza decesului.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.