Liderul USR, Dan Barna, candidat la prezidentiale, a reactionat in legatura cu modul in care a fost intampinat de cei de la Santana (Arad) cu melodia populara "Canta cucu-n Bucovina", rescrisa special pentru el.

"In turneul electoral din Arad, la Santana, am fost intampinat cum invataseram noi ca sunt romanii ospitalieri. M-au asteptat in costume populare, cu paine si sare, iar la sfarsit mi-au spus avem si o surpriza pentru dumneavoastra. Si a fost acel cantec. E un gest frumos de ospitalitate locala, nu are alta semnificatie. Sigur, cei care sunt impotriva ii vor da simbolistica hiperbolica.

In realitate, a fost gestul unei filiale dintr-o comuna din judetul Arad de a-si exprima increderea si opitalitatea si este un lucru pe care chiar il apreciez", a spus Barna, citat de hotnews.ro.

Citeste si: Dedicatie muzicala pentru liderul USR: "E Dan Barna, stie oricine/ Pentru mine, pentru tine/ Alianta il sustine/ Stie ca are pe cine"/ VIDEO


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.