Raed Arafat a reactionat in urma ultimelor inregistrari publicate de Libertatea in cazul Colectiv.

"Ieri seara am primit un mesaj de la un jurnalist din ziarul domnului Tolontan care ma intreaba daca am reprosat vreodata doamnei ministru Pintea ca a dat documentele la parchet fara sa ma intrebe.

Am trimis un mesaj doamnei ministru sa o intreb ce stie de acest subiect iar raspunsul a fost instantaneu “doamne fereste” si a continuat cu alte mesaje prin care a negat ca ar fi zis asa ceva, dar si faptul ca asa ceva s-ar fi intamplat, mentionand ca ce mi se intampla mie in perioada asta este “nedrept”

L-am intrebat pe jurnalist de ce nu o suna pe dansa sa o intrebe si a spus ca el o va suna si pe dansa iar eu am confurmat ca nu am fact asa ceva si ca raspunsul este categoric nu.

In articol apare ca jurnalistul a sunat-o pe doamna ministru ea declarand ca nu s-a intamplat asa ceva.

Totusi, astazi dimineata am auzit inregistrarea realizata de cei aflati in discutie cu ea atunci, unde doamna Pintea spune ca eu i-as fi reprosat de ce a dat documente la instanta fara sa ma intrebe.

Din nou subliniez faptul ca nu am reprosat asa ceva dansei si nu am amintire de orice discutie unde sa reprosez de ce a trimis documente instantei.

In consecinta, solicit doamnei ministru Pintea sa clarifice public aceasta situatie in cel mai scurt timp posibil", a scris Arafat pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.