Ion Popa, un batran in varsta de 84 de ani din localitatea Berini, judetul Satu Mare, a mers 8 kilometri pe jos pentru a-si duce cainele bolnav la veterinar. Prin gestul sau induiosator, barbatul a dat dovada de o iubire neconditionata pentru patrupedul sau.

Deoarece cainele era bolnav si avea nevoie de ingrijire medicala, batranul de 84 de ani l-a pus intr-o roaba si a parcurs cu el un drum de 8 kilometri pana la veterinar.

Medicul veterinar a facut povestea batranului si a cainelui cunoscuta, prin intermediul Facebook, unde a postat si cateva poze cu acestia.

"Dragostea pentru animale!!!!… este in 3 cuvinte povestea batranului Popa Ion, din localitatea Berini, care la cei 84 de ani a venit pe jos 8 kilometri ca sa-si aduca la medic cainele bolnav, cu roaba.

Mai rar asemenea proprietari de animale!", a scris pe Facebook medicul veterinar, potrivit 3dots.ro.Ion Popa, batranul de 84 de ani care a mers pe jos 8 kilometri pentru a-si duce cainele la veterinar


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.