Alexandru Cumpanasu solicita demisia sau demiterea Ambasadorului Romaniei in Italia pentru dezinteresul si bataia de joc in cazul nepoatei sale, Alexandra Macesanu.

"Cu dragoste, apel catre diaspora:

Cer demisia sau demiterea Ambasadorului Romaniei in Italia pentru dezinteresul si bataia de joc in cazul Alexandrei! Nu a existat niciun demers institutional sau macar public de compasiune, apel la societatea italiana sau orice alta actiune.

Solicit de urgenta MAE, in termen de 24 ore, explicatii publice privind aceasta atitudine "complice" a Ambasadorului, Consulului General si a restului diplomatilor fata de familia Dinca si fata de retelele de crima organizata. In caz contrar voi initia o petitie pe care sa o semneze romanii din Romania si Italia pentru demiterea acestora.

Totodata, avertizez reprezentantii diplomatici ai Romaniei in Italia ca orice incercare de fraudare a alegerilor, de intimidare sau de impiedicare a exercitarii votului pentru romanii din Italia se va pedepsi cu inchisoarea.

De asemenea, voi solicita MAE numele tuturor Consulilor Onorifici ai Romaniei in Italia, pentru a face publice toate increngaturile mafiote ale acestora, iar cei care au aprobat vor raspunde.

Astazi, romanii din Italia sunt umiliti, batjocoriti, uitati sau ignorati de ambasada, consulat si de consulii onorifici care au sarcini clare. Voi proceda la fel fata de Spania si orice alta tara in care voi descoperi incompetenta, nepasare sau complicitate cu clanurile interlope", a scris Cumpanasu pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.